lunes, 10 de marzo de 2014

La otra crónica: NB TORRENT 84 10.CUATTRO CB CASTELLON 57

Leído en NBTORRENT.com: (fotos tomadas de la web)

Enèsima ocassió del nostre sènior A per a ficar-se de cap en la lluita pels llocs d'honor i tot d'una, per a guanyar tres partits consecutius, cosa que no havia fet en tota la temporada. És a dir, que tocava perdre. Damunt la setmana d'entrenaments havia sigut desastrosa.

El partit començà segons aquest guió i sense demostrar gran cosa Castelló es va trobar per davant 2-8 després de 5 min. Gràcies a una ràfaga de triples de Javi i Antonio (2), l'equip torrentí aconseguí igualar a 14. A partir d'ací, Diego i Paco s'uniren al festival anotador encara que el joc i sobretot la defensa no eren massa lluïdes. Al descans, 41-31.

Al tercer quart, en canvi, l'equip va sofrir una transformació més o menys com ja vam viure la setmana passada contra Tabernes, i després d'uns primers minuts intercanvi de cistelles, els torrentins començaren a defendre, córrer i jugar en estàtic com no s'havia vist en el pavelló El Vedat en tota aquesta temporada (65-45). Els castellonencs estaven fora del partit i els locals no els permeteren entrar en cap moment. Hi hagué minuts per a tothom i el partit va terminar amb un gran triple sobre botzina de Vicent Trawick Andreu.